این مرکز در فروردین 1374فعالیت خودرا آغاز کرد .ودرسه رشته فرهنگی ،هنری وادبی مشغول بکار بود که بعداز چندسال درسال 1392مربی هنری انتقالی گرفت و از مرکز رفت و هم اکنون در رشته های فرهنگی و ادبی و خوشنویسی مشغول بکار میباشیم.

این مجموعه دارای 14406جلد کتاب و درفضای 1000متری و دارای دو سالن کودک و نوجوان و 4کلاس مجزا میباشد وبا وجود گذشت26سال قدمت هنوز سالن آمفی تئاتر ندارد.

 

خدمات مرکز:کارگاههای ادبی و خوشنویسی برای گروههای سنی کودک و نوجوان 7تا17سال دایر میباشد و کلیه فعالیتها ی فرهنگی  و مذهبی و علمی با کمک مربی مسئول و مربی فرهنگی اجرا میشود .همچنین تابستان بعلت ازدحام اعضا مربی کمکی نیز گرفته میشود.

اجرای فعالیتهای حقیقی و مجازی برگزار کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی ،هنری وادبی بصورت روزانه توسط مربیان اجرا میشود.

امکانات کارگاهی:متاسفانه مرکز فاقد سالن آمفی تئاتر میباشد .همچنین کارگاههای ادبی و هنری در کلاسهای مجزا برگزار میگردد .

روز و ساعات فعالیت:فعالیتها در روز های عادی ازساعت 7:30تا 13:30ولی بعلت وضعیت کرونابطور دورکاری واز ساعت 8تا13میباشد.روزهای زوج پسرها و روزهای فرد اعضا دختر در مرکز حضور داشتند.

پرسنل:مربی مسئول –مربی فرهنگی_ویک مربی ادبی و خوشنویسی و خدمات

شرایط عضویت:گروههای سنی 7تا17سال شهریه سالانه20000تومان  دوقطعه عکس

آدرس:گتوند ابتدای خ استقلال پارک لاله   تلفن:06136324211

مربی مسئول:مرضیه حسین زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1402/08/23 - 12:10
  • تعداد بازدید: 1816
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معرفی راه‌یافتگان مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون خوزستان

راه‌یافتگان مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هیئت‌داوران انتخاب مرحله حوزه‌ای بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خوزستان پس از بررسی ۲۳۰ قصه دریافتی، ۴۰ اثر را به‌عنوان آثار قصه‌گویان راه‌یافته به مرحله استانی این جشنواره معرفی کردند.
در بخش بچه‌های غزه گروه بزرگسال، لیلا رحمانیان با قصه «سرباز کوچک» از اهواز، آسیه رحمتی با قصه «زیر درخت زیتون» از اندیمشک و سکینه شنبدی با قصه «خوابی به زیبایی درخت زیتون» به این مرحله از جشنواره راه یافتند.

در بخش ملی کلاسیک گروه نوجوان، سیده زهرا سهرابی با قصه «اراده آهنچی» از اندیمشک، ترنم سید میرزایی با قصه «پرچم‌دار» از اندیمشک، زینب طیبی با قصه « تویزه پادشاهی» از هندیجان،پارمیس شهبازی با قصه «دانه‌ها و پادشاه» از مسجدسلیمان، فاطمه عبادی با قصه «مشک و گلو» از هندیجان، نرگس بحرینیان با قصه «گوش دراز» از هندیجان و سکینه عبادی با قصه «مهمان‌های ننه سالم» به عنوان راه‌یافته مرحله استانی جشنواره معرفی شدند.

در بخش ملی کلاسیک گروه بزرگسال،لیلا زکی با قصه «کوچول موچول» از اهواز، افسانه ملک هدایت با قصه«آسیاب بچرخ»از اهواز،مرضیه عویدی با قصه «دلم یک دوست می‌خواهد» از اهواز، آسیه رحمتی با قصه «سی فلرا آبادون» از اندیمشک،انیسه وحیدی با قصه « دخترک و ستاره» از مسجدسلیمان، زهره بادره با قصه «هرچه خواست خدا باشه» از قلعه خواجه، عظیم حربیان با قصه « قباد کاسه گشاد کن» از دزفول،سکینه شنبدی با قصه «آخرین سبزپوش» از هندیجان،پیمان قنواتیان با قصه «تصمیم خارکن» از هندیجان، علیرضا روشن‌ضمیر با قصه «خداداد» از هندیجان و زینب مقدم با قصه « گرگیعان» از بندر امام خمینی(ره)، جواز حضور در مرحله استانی جشنواره را به دست آوردند.

بر اساس این گزارش در بخش ملی کلاسیک گروه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها،عبدالحسین شکاری با قصه «قصه بخت» از هندیجان،رحیم اسکندری با قصه «جولهری» و شهلا حمیدی پور با قصه «نگهبان چشمه» هر دو از اهواز توانستند به مرحله استانی این بخش راه یابند.

  هیئت‌داوران مرحله حوزه‌ای بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون خوزستان در بخش ملی کارآفرینی، سارا هیات با قصه «کلیچه» از اهواز را به عنوان قصه‌گوی این بخش معرفی شد.

در بخش آئینی سنتی گروه سنی نوجوان، ابوالفضل صفار زاده با قصه «اکوان دیو» از اهواز، دلارام صیف قلی با قصه «سهراب و گرد آفرید» از آبادان، آتیه شفیع‌زاده با قصه «تولد زال» از آبادان، دونا فرجی با قصه «خوان چهارم» از شوشتر، مبینا پورعطیه با قصه «رزم رستم و سهراب» از اهواز، ستایش بهداروند با قصه «نبرد بیژن و گرازان» از شوشتر، زهرا حیات داودی با قصه «رزم رستم و اشکبوس» و مهرآیین افشار با قصه «نقل کیومرث» از آبادان، برگزیدگان مرحله کتابخانه‌ای این بخش اعلام شدند.

در بخش آئینی سنتی گروه بزرگسال نیز، امین کریمیان با قصه «رستم و اشکبوس» از اهواز،هورا تیلا با قصه «تبر» از آبادان، نسرین محمودی با قصه «آرش کمانگیر» از شوشتر، آرمیتا آقایی با قصه «تیرانداختن رستم به اسفندیار» از ایذه، راه‌یافتگان مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون خوزستان معرفی شدند.

گفتنی است: قصه‌گویان راه‌یافته به مرحله استانی در روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز جهت کسب سهمیه منطقه‌ای به رقابت خواهند پرداخت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت